top of page
Asset 2.png

ONTDEK HIER ALLE INFO VOOR
VOLGEND SEIZOEN

Seizoen 2024 - 2025

1 - PLOEGINDELING

We starten de laatste maand van seizoen'23-'24 met het overzicht van de ploegindeling voor volgend seizoen. Deze indeling werd opgemaakt voor het sportieve bestuur, in samenwerking met alle trainers. 

Wolvertem Sporting zal seizoen 2024 - 2025 aanvangen met 11 competitieve ploegen, de volleybalschool en twee recreatieve ploegen.

Het einde van dit seizoen sluiten we gezamenlijk af op vrijdag 17 mei 2024, op de Night of the Wolves. Hou deze avond dus al zeker vrij!

De ploegindeling vind je via onderstaand interactief schema.

U11M1.png

2 - TRAININGSSCHEMA

Het volledige trainingsschema wordt op dit moment nog in elkaar gestoken. We behouden zoveel mogelijk de indeling van seizoen '23-'24. Voor jeugdploegen voorzien we minstens twee maal 1,5 uur training, voor seniors twee maal 2 uur.

Je vindt het trainingsschema hier:

Trainingsschema MEISE 2024 - 2025.png
Trainingsschema WOLVERTEM 2024 - 2025.png

Soms zit op vrijdag de voetbal in de zaal van 20-21u

Het trainingsschema ziet er dan lichtjes anders uit.

Concrete wijzigingen:

  • U11 Meisjes 1 van 17u - 18u30 (in plaats van 17u30 - 19u)

  • U11 Gemengd van 17u - 18u (in plaats van 17u30 - 19u)

  • Dames 2 van 18u - 20u (in plaats van 19u - 21u)

  • U13 Meisjes 2 en U15 Meisjes van 18u30 - 20u (in plaats van 19u - 20u30)

  • Heren 2 van 21u - 23u (in plaats van 20u30 - 22u30)

Deze dagen zijn sporadisch en zullen altijd op voorhand aangekondigd worden. Je vindt ze natuurlijk ook in Twizzit. 

 

3 - DUIDING

In september 2022 sloeg Volleybal Club Wolvertem een nieuw hoofdstuk open. Met een vernieuwde branding, een dynamische bestuurlijke transformatie en een verfrissende beleidsvisie verwelkomden we het tijdperk van VC Wolvertem Sporting - We are the Wolves!

 

Vandaag is de club trots op haar door Volley Vlaanderen bekroonde jeugdwerking. Zo ontvingen we in oktober 2023 maar liefst 4 van de 6 Jeugdsportfonds labels. Dit succes onderstreept onze voortdurende toewijding aan de jeugd en hun sportieve ontwikkeling.

 

Met een blik op volgend seizoen stellen we onze ploegindeling voor, waarin onze missie centraal staat. 

 

"Volleybal Club Wolvertem wil een gestructureerde jeugdopleiding aanbieden aan haar leden (meisjes en jongens), met oog voor elk spelend lid. Doel is niet om enkel te werken met de besten, maar wel met de meest gemotiveerde en geëngageerde. Tevens wordt toegezien op de nodige inzet en discipline."

 

De vertaalslag naar de ploegindeling houdt in dat we gemotiveerde jeugdspelers kansen willen geven en willen uitdagen. Daarnaast is het belangrijk dat elke speler zich goed voelt en op het best passende niveau te spelen. Hierop wilt Wolvertem Sporting verder bouwen binnen haar (zaal)capaciteiten.

Graag geven we je nog meer uitleg over onze werking op onze seizoensafsluiter. Zet The Night of the Wolves in je agenda: vrijdagavond 17 mei 2024 in Westrode.

Asset 2.png

4 - NOG VRAGEN?

Bij vragen mag u altijd mailen naar: voorzitter@vcwolvertem.be. Alleen de bemerkingen per mail worden in detail bekeken door het sportieve bestuur. 

DISCLAIMER:

1/ Het opmaken van het trainingsschema is altijd een ferme puzzel. We zijn als club beperkt door de zaaluren die ons ter beschikking worden gesteld. Alle beschikbare zaaluren zijn nu volzet, het is dus zeer moeilijk om te wisselen. Ook moeten we rekening houden met speler-trainers (trainers die ook nog zelf spelen binnen Wolvertem Sporting). Het spreekt voor zich dat je als trainer geen training kan geven en trainen op hetzelfde moment. 

2/ Het bestuur neemt enkel gegronde opmerkingen, die schriftelijk (via mail) worden ingediend in beraad. 

bottom of page