top of page
achtergronden_site.png

WOLVERTEM SPORTING
EVENTS

Onze club zou natuurlijk niet draaien zonder alle talrijke events die we jaarlijks uitvoeren. 

Nu het einde van seizoen 2023-2024 is ingezet, vind je hier een overzicht van al wat we nog gepland hebben. 

Zet deze data al zeker in je agenda, en dan kijken we er naar uit je te mogen verwelkomen op onze events.

achtergronden_site_edited.jpg
Ploegindelingen titel.png

Stef De Bleser, algemeen sportief coördinator, steekt samen met de trainers de koppen bij elkaar om de puzzel voor seizoen 2024-2025 te leggen. Hierbij houden we met evaluaties en vragenlijsten. Je krijgt een bericht zodra de voorlopige indeling klaar is.

achtergronden_site_edited.jpg
datum eetfestijn.png

Kom lekker stoofvlees en volley-au-vent eten op ons jaarlijks Eetfestijn. Alles geserveerd met frietjes, gezonde sla en veel gezelligheid en smaak. Op 9 maart (11u-21u) en 10 maart (11u-15u) kun je terecht in zaal De Linde in Meise. We voorzien ook een vegetarisch alternatief.

Wegens groot succes is reserveren sterk aanbevolen. Dit doe je via hier

 

Elk spelend lid heeft ook steunkaarten ontvangen. Hiermee scoor je al een korting. Afrekenen doe je ten laatste op 21 februari bij een bestuurslid of via overschrijving op ons rekeningnummer. 

achtergronden_site_edited.jpg

Geen Pasen zonder heerlijk paasontbijt, toch? Zoals elk jaar voorzien we mooi gevulde ontbijtmanden aan huis. Jij zorgt voor gezelligheid thuis, wij voor de verse lekkernijen. 

Bestel je ontbijtmanden nu via Twizzit

Ontbijtmanden_Logo_enkel_2023.png
datum ontbijtmanden.png

WE ZITTEN HIER

achtergronden_site_edited.jpg
Logo Paasstage 2024.png
datum paasstage.png

Tijdens de Paasvakantie krijgen we bezoek van enkele Old Wolves. Zij komen ons een paar toptrainingen geven.

  • Op 11 april komen Belgische bekerwinnaar Anna en haar vader Sacha Koulberg langs om onze bovenbouw (U15 – U17 – U19) training te geven. Anna zette haar eerste volleybalstappen bij ons, waarna ze via de Topsportschool bij topclub Asterix Avo Beveren belandde. Op het enorme volleybal-cv van Sacha staat naast Lennik en Oudegem ook VC Wolvertem te pronken. Hij ondersteunde onze sportieve werking en gaf training aan senior- en jeugdploegen. 

  • Op 12 april geeft het Vlaamse jeugdvolleybal-genie Kristof De Loose onze onderbouw (U11 – U13) training. Balloonman Kristof  doorkruist heel Europa om de FUNdamentals van het volleybal te promoten: op een leuke manier de basis van de sport leren. 

De stage gaat door in De Sportschuur van 10u00 tot 15u00. Zorg dat je om 9u45 aanwezig bent. Wij zorgen voor een tussendoortje en een drankje. Breng zelf je lunch mee.

De stage is voor volleyballers. Leden van Wolvertem betalen 10 euro, niet-leden betalen 15 euro. Nodig gerust je vrienden uit van andere clubs! Schrijf je in via Twizzit.

achtergronden_site_edited.jpg
logo Night of The Wolves.png
datum night of the wolves.png

Op vrijdagavond 17 mei vieren we het einde van het seizoen met onze Night of the Wolves. Vorig jaar was dit een enorm succes. Alle leden, ouders, supporters en Old Wolves zijn welkom om samen het glas te heffen. Bestel ook zeker weer heerlijk verse pizza, inclusief desserten buffet.

Onze voorzitters blikken terug op het afgelopen seizoen tijdens de algemene vergadering. Daarna gaan we ons los op de dansvloer. 

Meer informatie vind je binnenkort op onze website.

achtergronden_site_edited.jpg
logo Wolvertem Beach Weekend.png
datum wolvertem beach weekend.png

Na de Night of the Wolves gaan we verder met ons Wolvertem Beach Weekend. Dit jaar doen we het anders dan anders. Geen provinciaal toernooi, maar wel een groot 3v3 beachvolleybaltoernooi voor liefhebbers en gevorderden. Het vindt plaats op zaterdag 18, zondag 19 én maandag 20 mei op de beachvolleybalvelden in Westrode. 

Elke reeks speelt ‘s avonds een spectaculaire afvalfinale: Leader of the Wolfpack. Stel snel een ploeg van drie spelers samen! Of kom gewoon kijken en supporteren. Onze beachbar is het hele weekend open met zomerse drankjes, cocktails en versnaperingen. 

Er zijn ook nog andere (zand)sporten te beleven. Daarover later meer op onze website en socials.

achtergronden_site_edited.jpg
logo avondmarkt.png
datum avondmarkt.png

Tot slot staan we ook dit jaar weer op de Avondmarkt in Wolvertem. Kom ons kampteam steunen op 21 juni door iets te komen drinken. Je vindt ons vlak bij het podium aan het oud gemeentehuis.

bottom of page