Events seizoen 2022 - 2023

Wolvertem Sporting Events

Wolvertem Sporting presenteert

 

 

 

Op zaterdag 24 september verenigen we de wolfpack in onze Sportschuur. Alle leden worden verwacht op de fotoshoot waar ploegfoto’s getrokken zullen worden. Ook komt de leverancier van de nieuwe sportkleding langs om een passessie te houden. Daarna speelt onze eerste damesploeg hun eerste wedstrijd in Nationale 3. Alle supporters op post! We mikken op een legioen van wel zeker honderd blauw-gele supporters. Doorheen stellen wij graag ons nieuw bestuur voor en waar we heen willen met onze club. 

 

Onze mediadag, de pasdag en de voorstelling van het bestuur gaan door op terrein 3. Om 20u50 trekken we met z’n allen naar de wedstrijd van Dames 1 op het wedstrijdterrein.

 

Heb jij een pronostiekje? Kom een lotje halen en maak kans op een gesigneerd matchtruitje en een pakket wijn. Met het kopen van een lotje sponsor je onze club.

Ontdek de dagplanning hier:

MEDIADAG - Start om 18:20

Smile! Tijdens de mediadag worden er ploegfoto's genomen om onze sociale website en media naar een hoger niveau te tillen. De trainers en het bestuur passeren ook even langs de lens. 

Belangrijk: kom in matchuitrusting! Dat wil zeggen: je truitje, matchshort, knielappen en volleybalschoenen.

Wie wanneer aan de beurt is, vind je hier.

PASDAG VAN DE CLUBKLEDING - Start om 18:00

Ben je benieuwd naar de nieuwe trainingsuitrusting van onze club? En wil je deze bestellen? Kom dan zeker passen (en bestellen :).

EERSTE WOORDJE VAN HET NIEUWE BESTUUR - om 20:00

Wolvertem Sporting kreeg een nieuw bestuur en werd in een nieuw jasje gestoken. Ben je benieuwd waar deze veranderingen ons naartoe zullen brengen in de toekomst? Kom dan zeker luisteren naar het eerste woordje van de twee kersverse voorzitters. 

OPENINGSWEDSTRIJD VAN ONZE DAMES 1 IN NATIONALE 3 - Start om 21:00

Supporterslegioenen op post! We moedigen onze Dames 1 aan richting een eerste overwinning in derde nationale. 

logo_wolf_sport_clubdag_negatief_edited.png

Openingswedstrijd Dames 1 

299140013_5405918692833198_155300817356095428_n.jpg

Zomerkamp 2022

Leukegem? Neen, Leupegem!

Onze jeugd trekt er weer op uit! Dit jaar gaan ze naar het Oud Station in Leupegem. 

Klik hieronder voor meer info!